Sriubai reiks: 3 šaukštų alyvuogių aliejaus, 3 arbatinių šaukštelių rūkytos paprikos, 700 g bulvių (nuluptų ir supjaustytų kubeliais), smulkinto svogūno galvutės, 3 skiltelių smulkinto česnako, 2 šaukštelių raudonėlio, 2 šaukštelių kumino, 1/4 stiklinės sauso chereso, 2 stiklinių sultinio, 800 g (2 skardinės) smulkintų pomidorų, 400 g (1 skardinės) luptų pomidorų savo sultyse, 2 šaukštų apelsinų sulčių, 2/3 stiklinės žalių alyvuogių be kauliukų, smulkintų petražolių, druskos, pipirų.
Sumaišykite 1 šaukštą aliejaus ir 2 šaukštelius rūkytos paprikos. Mišinyje apvoliokite bulves ir šaukite į 200 C orkaitę pusvalandžiui.
Kol bulvės kepa, likusiame aliejuje pakepinkite svogūną ir česnaką (5 min.), suberkite 1 šaukštelį rūkytos paprikos, raudonėlį, kuminą, įpilkite sauso chereso, nugarinkite. Tuomet sudėkite pomidorus ir užpilkite sultiniu. Virkite ant mažos ugnies apie 15 min., tuomet supilkite apelsinų sultis ir viską susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Sudėkite alyvuoges ir petražoles, pagardinkite druska ir pipirais. Į kiekvieną sriubos lėkštę įdėkite orkaitėje keptų bulvių.
Šaltinis: http://www.yankeekitchenninja.com/2014/01/spanish-tomato-soup-with-smoked-paprika.html