Puikiai atrodantis, turtingo skonio patiekalas. Aišku, kalorijų bomba, bet kaip skanu!
- 400 g špinatais pagardintų makaronų “FOGLIE D’ULIVO”,
- 60 g sūrio Castel Mediavale,
- 150 g rikotos,
- 2 šaukštų tarkuoto sūrio Montasio,
- 2/3 stiklinės grietinėlės,
- šiek tiek smulkintų čiobrelių,
- pipirų, druskos.
Įpilkite į didelį puodą grietinėlę ir sudėkite smulkiai supjaustytus sūrius: trapųjį Castel Medievale, kietajį Montasio ir rikotos sūrį.
Maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies kol visi sūriai išsilydys ir taps vienalyte mase. Saugokite, kad neužvirtų.
Išvirkite makaronus “al dente”, supilkite į puodą su padažu, pabarstykite sukapotais čiobreliais ir maišydami trumpai pašildykite.
Skanaus!