Foglie d’Ulivo ai tre Formaggi

Puikiai atrodantis, turtingo skonio patiekalas. Aišku, kalorijų bomba, bet kaip skanu!

tre formaggi4 asmenims:

  • 400 g špinatais pagardintų makaronų “FOGLIE D’ULIVO”,
  • 60 g sūrio Castel Mediavale,
  • 150 g rikotos,
  • 2 šaukštų tarkuoto sūrio Montasio,
  • 2/3 stiklinės grietinėlės,
  • šiek tiek smulkintų čiobrelių,
  • pipirų, druskos.

Įpilkite į didelį puodą grietinėlę ir sudėkite smulkiai supjaustytus sūrius: trapųjį Castel Medievale, kietajį Montasio ir rikotos sūrį.

Maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies kol visi sūriai išsilydys ir taps vienalyte mase. Saugokite, kad neužvirtų.

Išvirkite makaronus “al dente”, supilkite į puodą su padažu, pabarstykite sukapotais čiobreliais ir maišydami trumpai pašildykite.

Skanaus!