Padažui: 3 š. sezamų pastos Tahini, 2 š. citrinos sulčių, 1 š. alyvuogių aliejaus, 1 česnako skiltelė (sutraiškyta), 1 a.š. medaus arba klevų sirupo, 0,5 a.š. Sambal Oelek arba Siracha padažo, 4-5 š. vandens, druskos, pipirų.
Salotoms: 2 nedidelių cukinijų, supjaustytų riekelėmis, 150 g Halloumi sūrio, supjaustyto riekelėmis, 0,5 puolelio bulguro kruopų, 0,5-1 puodelis paruoštų avinžirnių, svogūnų laiškų, sauja mėtų lapelių, alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų.
Bulgurą išverdame, kaip nurodyta ant pakuotės, cukiniją ir Halloumi pagriliuojame, sumaišome padažo ingredientus. Viską sudedame į indą, apšlakstome padažu, apibarstome likusiais mėtų lapeliais.