Tuno filė aliejuje su čiobreliais.
Sudedamosios dalys: TUNAS, alyvuogių aliejus, druska (1,2%), čiobreliai (0,3%).
Grynasis kiekis: 120 g, sausasis svoris: 84 g.
Kilmės šalis: Azorų salos, Portugalija.
Užsisakyti internetu: Santa Catarina (Portugalija)
Maistinė vertė 100 g. Energetinė vertė 620 kJ/147 Kcal. Riebalai: 4,8 g, iš kurių sotieji riebalai: 1 g. Angliavandeniai: 0 g, iš kurių cukrai: 0 g. Baltymai: 26 g. Druska: 1,2 g.
Santa Catarina – aukščiausios kokybės tuno konservai iš Azorų salų (Portugalija), o jei jau visai tiksliai – iš São Jorge salos, kurioje šiuo metu gyvena 8000 gyventojų. Praktiškai visi jie susiję su tuno išgavimu. Vyrai laivais meškerėmis gaudo tunus tradiciniu būdu, vadinamu „Salto e Vara” (tiesiogiai išvertus – „šuolis ir meškerė”; šuolis – nes vienu truktelėjimu traukia ant gyvo jauko užkibusią žuvį, dėl ko ji šokteli) , beje, šis žvejybos būdas yra sertifikuotas kaip draugiškas jūrai. Moterys dirba tuno apdirbimo fabrike Santa Catarina, kur tunas ruošiamas rankiniu būdu pradedant plovimu, sūdymu, baigiant etikečių klijavimu.