Troškiniui reiks: 1 a.š. paprikos, 1/2 a.š. kajeno paprikos, 1 a.š. kumino, 1/2 a.š. ciberžolės, 1/2 a.š. cinamono, žiupsnelio šafrano, druskos, pipirų, 1 nedidelės vištos, alyvuogių aliejaus, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 1 a.š. tarkuoto imbiero, 1/2 puodelio vandens arba vištienos sultinio, 1 sūdytos citrinos, 1 puodelio alyvuogių, 1 š. harissos, 1 š. medaus, petražolių, kalendros.
Supjaustykite vištą į 8 gabalus, sumaišykite prieskonius ir jais įtrinkite vištieną. Apskrudinkite aliejuje. Pakepinkite svogūną, sudėkite česnaką ir imbierą. Tuomet viską dedame į tadžiną: vištieną, pakepintas daržoves, smulkintą sūdytą citriną, harissą, medų. Užpilkite vandeniu arba sultiniu ir troškinkite 30-45 min. Prieš pateikiant apibarstykite petražolėmis ir kalendromis. Labai tiks su kuskusu.