Tobulas rudens patiekalas!
4 asmenims reiks: 500 g farfalle makaronų*, 500 g moliūgo, 100 g speck kumpio*, 100 g taleggio sūrio*, 1 svogūno, 2 skiltelių česnako, šiek tiek druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus*, parmidžano sūrio*.
Keptuvėje ant alyvuogių aliejaus pakepinkite smulkintą svogūną ir česnaką, sudėkite speck kumpį. Tuomet meskite moliūgo kubelius, apkepkite kartu su svogūnais ir kumpiu. Įpilkite šlakelį vandens ir patroškinkite 10-15 min. (kol moliūgas suminkštės), tuomet moliūgą sutraiškykite šakute, pagardinkite druska.
Ant išvirtų farfalle makaronų dėkite moliūgų padažą, taleggio gabaliukus (šis sūris ir suteiks patiekalui išskirtinį skonį), papildomai galite užtarkuoti parmidžano, pagardinkite juodais pipirais.
* – produktai, kuriuos galite įsigyti Užupio krautuvėje.