Fantastiški crostini su ožkos sūriu, vytintu kumpiu, karamelizuotais svogūnais ir špinatais! Viskas daroma greitai ir paprastai, šiek tiek laiko prireiks paruošti karamelizuotus svogūnus, bet jie to verti.
Taigi, susmulkiname 1 raudoną svogūną ir 2 skilteles česnako, dedame į keptuvę ir ant vidutinės ugnies pakepiname su alyvuogių aliejumi. Turi pasidaryti beveik peršviečiami. Tuomet įpilame 2 šaukštus balzaminio acto, 0,5 šaukšto medaus, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Pakaitinam dar kelias minutes. Nuimam nuo ugnies ir sudedam smulkintus špinatus, nuo karščio jie suminkštės.
Ant skrebučio tepame ožkos sūrį, kišame 3-5 minutėms į orkaitę. Išėmę uždedame itališko San Daniele kumpio, šaukštelį karamelizuotų svogūnų ir špinatų mišinio. Paruošta!