Crostini su ožkos sūriu

crostini

Fantastiški crostini su ožkos sūriu, vytintu kumpiu, karamelizuotais svogūnais ir špinatais! Viskas daroma greitai ir paprastai, šiek tiek laiko prireiks paruošti karamelizuotus svogūnus, bet jie to verti.

Taigi, susmulkiname 1 raudoną svogūną ir 2 skilteles česnako, dedame į keptuvę ir ant vidutinės ugnies pakepiname su alyvuogių aliejumi. Turi pasidaryti beveik peršviečiami. Tuomet įpilame 2 šaukštus balzaminio acto, 0,5 šaukšto medaus, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Pakaitinam dar kelias minutes. Nuimam nuo ugnies ir sudedam smulkintus špinatus, nuo karščio jie suminkštės.

Ant skrebučio tepame ožkos sūrį, kišame 3-5 minutėms į orkaitę. Išėmę uždedame itališko San Daniele kumpio, šaukštelį karamelizuotų svogūnų ir špinatų mišinio. Paruošta!