Viduržemio jūros ančiuviai alyvuogių aliejuje.
Kilmės šalis: Italija.
Grynasis kiekis: 160 g.
Užsisakyti internetu: Macaluso (Italija)
1922 metais Francesco Macaluso, žinomas kaip Nonno Ciccio, Sicilijoje (Italija) įkūrė įmonę ir su savo nedideliu laivynu pradėjo gaudyti tunus ir gaminti tunų konservus. Per 100 metų istorijos įmonė keitė pavadinimus, turi kelis prekinius ženklus (Due Pavoni, San Erasmo, Coalma), bet iki šiol specializuojasi tuno ir ančiuvių konservų gamyboje. Aukšta kokybė ir tradiciniai receptai – tiek tos ilgaamžiškumo paslapties. Įmonė iki šiol valdoma Macaluso palikuonių, o jų gaminami konservai vertinami visame pasaulyje.
Sudedamosios dalys: ANČIUVIAI (Engraulis Encrasicolus), alyvuogių aliejus (47 %), druska.
Grynasis kiekis: 160 g, sausasis svoris: 84 g.
Maistinė vertė 100g.Energetinė vertė 863kJ/206 Kcal. Riebalai: 10 g, iš kurių sotieji riebalai: 2 g. Angliavandeniai: g, iš kurių cukrai: 0 g. Baltymai: 29 g. Druska: 15 g.