Tuno filė alyvuogių aliejuje.
Sudedamosios dalys: TUNAS Thunnus albacares 70%, alyvuogių aliejus 29 %, druska.
Grynasis kiekis: 200 g, sausasis svoris: 140 g.
Laikyti sausoje ir vėlioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 2 d.
Kilmės šalis: Portugalija.
Užsisakyti internetu: Macaluso (Italija)
Maistinė vertė 100g.Energetinė vertė 802kJ/192 Kcal. Riebalai: 10,1 g, iš kurių sotieji riebalai: 1,7 g. Angliavandeniai: 0 g, iš kurių cukrai: 0 g. Baltymai: 25,2 g. Druska: 1,24 g.
1922 metais Francesco Macaluso, žinomas kaip Nonno Ciccio, Sicilijoje (Italija) įkūrė įmonę ir su savo nedideliu laivynu pradėjo gaudyti tunus ir gaminti tunų konservus. Per 100 metų istorijos įmonė keitė pavadinimus, turi kelis prekinius ženklus (Due Pavoni, San Erasmo, Coalma), bet iki šiol specializuojasi tuno ir ančiuvių konservų gamyboje. Aukšta kokybė ir tradiciniai receptai – tiek tos ilgaamžiškumo paslapties. Įmonė iki šiol valdoma Macaluso palikuonių, o jų gaminami konservai vertinami visame pasaulyje.