Labai įdomus nepasterizuoto karvės pieno sūris iš Langres (Šampanės provincija, Prancūzija). Nuo XVIII a. gaminamas apie 180 g sveriantis sūris dabar žymimas saugomos kilmės vietos nuorodos ženklu. Iš kitų sūrių išsiskiria paviršiuje susiformavusiu įdubimu, nes per 5 savaičių brandinimo laikotarpį yra praktiškai nevartomas. Brandinant sūrio žievė pastoviai plaunama pasūdytu vandeniu, į kurį dar įmaišoma augalinio dažo anato (dėl jo sūris įgauna švelniai oranžinį atspalvį).
Kreminės tekstūros, malonaus skonio, kiek sūrokas sūris turi specifinį nors ir nestiprų kvapą.
Rekomenduojama ragauti su šampanu, dar įdomiau – šiek tiek šio gėrimo įpilti į sūrio įdubimą.
Langres neturime pastoviame asortimente, jį atsivežame karts nuo karto.