Istorija teigia, kad Josephine Bernaud kepė nepaprastai skanius sausainukus, tokius, kokius valgė vaikystėje, augdama Bordo. Unikalūs rankų darbo kepiniai buvo labai populiarūs, ir 1926 m Josephine atidarė arbatos saloną (Salon du The) Haro mieste (Ispanijoje), kuris tapo keliautojų susitikimų vieta. Dauguma jų pirkdavo sausainukus kelionei traukiniu iš Haro į Bordo ar lauktuvėms.
Lady Joseph buvo prieskoningos juodos arbatos gerbėja. Savo kelionių į Indiją metu ji išmoko maišyti prieskonius ir savo arbatos salone svečiams pateikdavo ypatingo skonio arbatą.
Rekomenduojama plikyti 85 C vandeniu, 5 min.
Arbatą galima gerti šiltą arba šaltą.
Grynasis kiekis: 60 g.
Kilmės šalis: Ispanija.