Išskirtinio skonio sūrio ir baravykų užtepėlė.
Tepkite ant baltos duonos, skrebučio ar krekerių. Paštetas puikiai dera su makaronų patiekalais ar bulvių virtinukais. Ragaukite su baltu, rausvu arba raudonu vynu.
Grynasis kiekis: 110 g.
Kilmės šalis: Ispanija.
Gourmet Cazorla – įmonė, įsikūrusi Jaén provincijos kalnuose prie Sierras de Cazorla gamtos parko, gamina aukščiausios kokybės gurmaniškus paštetus, paruoštus naudojant tradicinius receptus perduodamus iš kartos į kartą.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas sūris be laktozės (74%) (pasterizuotas karvės pienas, grietinėlė, druska, stabilizatorius (E-410), konservantas (E-200), laktazė ir pieno fermentai), baravykai (14%), kepti svogūnai (svogūnai, alyvuogių aliejus ir druska), aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (1%), druska, cukrus, želatina ir kvapiosios medžiagos.