Lardo di Colonnata
Ant mūsų pjaustyklės Lardo di Colonnata. Taip, taip – geriausi itališki lašiniai, 6 mėnesius brandinti Feraros marmuro voniose! Pjaustom labai plonai ir su didele meile. Tiesiog tirpsta burnoje.
Ant mūsų pjaustyklės Lardo di Colonnata. Taip, taip – geriausi itališki lašiniai, 6 mėnesius brandinti Feraros marmuro voniose! Pjaustom labai plonai ir su didele meile. Tiesiog tirpsta burnoje.
Naujienos iš Sicilijos – Segreti di Sicilia – produktai, sukurti Cutrera šeimos ūkyje. Džemai, užtepėlės, padažai, medus ir kt. Produktai, kuriems naudojami tik Sicilijoje užauginti vaisiai ir daržovės, tik aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, gavęs daugybę apdovanojimų visame pasaulyje, gardinami Trapani…
Ožkos metams artėjant, į dovanų krepšius būtinai dėsime ožkų pieno sūrius: brandintus raudoname vyne, padengtus rozmarinais, trumpai ir ilgai brandintus.
2014-10-24 Tiesą pasakius, šio aliejaus pradedame laukti dar žiemą, kai išgeriame (tikra ta žodžio prasme) paskutinį lašą šviežio aliejaus. Svarstome, įdomu, ar kitąmet jis bus toks pat? Toks pat kvapnus, toks pat galingas, toks pat nepaprastas?Kaip ir kasmet, dar net…
Sultingos Aženo slyvos, įdarytos apelsininiu kremu.
Vėl turime pilną džiovintų vaisių ir riešutų pyragų asortimentą: figos su migdolais, datulės su migdolais, datulės su graikiniais riešutais, abrikosai su migdolais. Naujiena – figų pyragas su migdolais ir šokoladu!
Naujienos iš Giusti – seniausio balzaminio acto gamintojo – 10 metų balzaminis actas su avietėmis, figomis ir trumais. Nustebinkite save!
Aukščiausios rūšies ispaniški ryžiai Bomba. Sugeria tris kartus daugiau sultinio, nei patys sveria (įprasti ryžiai sugeria 2 kartus daugiau), bet išlieka išlieka birūs, o tai labai svarbu ruošiant paelją. Bomba – labai sena ryžių rūšis. Jie bręsta labai lėtai, o…
Rikiuojame šokoladinius kiaušinius: didelius ir mažus!
Juodosios, žaliosios ir baltosios arbatos iš nedidelių plantacijų. Aukščiausios kokybės. Nustebins tiek arbatų žinovą, tiek mėgėją. Daugiau apie arbatas rasite čia