Naujienos

Užupio krautuvės naujienos

reti suriai

Išskirtiniai sūriai

Retų sūrių gerbėjai, nepraleiskite progos! Mūsų šaldytuve: Pave d’Oc Blanc, pūkais pasidengęs Sourelliette, tošimi apjuosti Aravis ir Gres Sangle, pelenais padengtas Pave de Jadis, ūkininkų daryti St Nectaire ir Tomme de Savoie. Ne visi patrauklūs akiai, ne visi gražūs, bet…

IšsamiauIšskirtiniai sūriai
dzemai su prieskoniais

Džemai su prieskoniais

Figų džemas su garstyčiomis – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Ragaukite su raudona ir balta mėsa, tiks su mėlyno pelėsio sūriais. Raudonų uogų džemas su kuminu – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais.…

IšsamiauDžemai su prieskoniais
camembert au calvados

Camembert au Calvados

Šaldytuve vėl gausu įvairiausių sūrių, tarp jų labai įdomi naujiena iš Normandijos – Camembert au Calvados. Iš pradžių gaminamas tradicinis camembert (aišku, iš nepasterizuoto pieno), tuomet nuimama žievė ir sūris merkiamas į kalvadosą (net 10 % šio tauraus gėrimo yra…

IšsamiauCamembert au Calvados
frescolio 2015

Frescolio!

2015-10-09 Šviežiausias alyvuogių aliejus jau krautuvėje! Frescolio – visuomet ypatingas, visuomet kitoks, bet niekuomet nenuviliantis. Kviečiame ragauti ir švęsti naują derlių! Kaip visuomet, Cutrera šeima siunčia jums linkėjimus ir laukinių Sicilijos raudonėlių su jūros druska iš Trapani!

IšsamiauFrescolio!