Naujienos

krekeriai 1

Krekeriai Verduijn’s Fine Biscuits

Traškūs vafliuko formos krekeriai, pagaminti Olandijoje, šeimos įmonėje Verduijn’s Fine Biscuits. Pagardinti juodaisiais pipirais ir jūros druska; su sūriu, medumi ir garstyčiomis; su sūriu, pomidorais ir bazilikais; su pesto ir parmezano sūriu.

Išsamiau
Ossau Iraty1

Ossau-Iraty

Ossau-Iraty – vienas seniausių sūrių pasaulyje, jo amžius siekia 3000 metų, o rašytiniuose šaltiniuose minimas dar 1 amžiuje. Kas gali paneigti, kad pirmasis jį padarė Antikos dievo Apolono sūnus Aristėjas, pasak legendos, ganęs avis ir paversdavęs jų pieną nuostabiu sūriu?…

Išsamiau
arbatos 21

Angliškos arbatos

Tradicinės angliškos arbatos: pusryčių arbata, popietės arbata ir Earl Grey. Visos turtingos, bet tuo pat metu švelnios. Supakuotos arbatos maišeliuose ir birios. Stilingose skardinėse dėžutėse.

Išsamiau
guanciale 21

Kiaulės pažandė Guanciale

Nuo šiol sūdyta kiaulės pažandė (guanciale) bus mūsų pastoviam asortimente! Taigi, jei tik sugalvosite pasigaminti „spaghetti alla gricia“, „spaghetti all‘amatriciana“ ar „pasta alla carbonara“ drąsiai važiuokite į Užupio krautuvę.

Išsamiau
cortijo de suerte alta

Naujienos ant mūsų lentynų

Alyvuogių aliejai iš Cortijo de Suerte Alta. Išskirtinio skonio ir aromato, išspausti iš ekologiniame ūkyje sunokusių alyvuogių. Aliejai pelnę tarptautinį pripažinimą, gavę gausybę apdovanojimų ir medalių tarptautinėse parodose ir prestižiškiausiuose konkursuose. Siunčiame ir į kitus miestus: www.skanuskampas.lt

Išsamiau
IMG 3681

Colomba

Velykų pranašai – Colomba pyragai – jau krautuvėje! Ar žinote, kad „Colomba“ reiškia balandis? Taip šie pyragai vadinami dėl to, kad kepami balandžio (anot kitų, kryžiaus) formos. Siunčiame ir į kitus miestus:

Išsamiau
Vytintas kumpis Iberico Cebo mente3

Ispaniška vytinta mentė Iberico Cebo

“Jamon Iberico“ (liet. Iberijos kumpis) – labiausiai vertinamas ir brangiausias kumpis, gaminamas tik iš juodųjų Iberijos kiaulių. Svarbiausia šių kiaulių savybė yra ta, kad jos sugeba ne tik sukaupti didelius riebalų kiekius, bet tie riebalai kažkokiu paslaptingu būdu patenka į…

Išsamiau