Džemai su prieskoniais

dzemai su prieskoniais

Figų džemas su garstyčiomis – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Ragaukite su raudona ir balta mėsa, tiks su mėlyno pelėsio sūriais.

Raudonų uogų džemas su kuminu – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Naudokite padažams arba tepkite tiesiai ant keptos mėsos. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.

Apelsinų džemas su šafranu – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.

Kriaušių džemas su kardamonu – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Ragaukite su rūkyta ar griliuota žuvimi, tepkite ant lietinių – bus labai įdomu. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.

Pomidorų džemas su pipirais – puikiai derės su riebiosiomis kepenėlėmis (foie gras) ir paštetais. Naudokite padažams arba tepkite tiesiai ant keptos mėsos. Pateikite su minkštais ar pusiau brandintais sūriais: Gouda, Brie, Camembert.